Indhent tilbud fra

Kaffelyst

Fortæl os lidt om arrangementet, for at vi kan give dig det bedste og mest præcise tilbud.

Nu mangler vi bare lidt kontaktoplysninger, for at kunne sende et tilbud.

Tusind tak
Vi tager kontakt til baristaen, som vil vende tilbage med et tilbud. Det sker ofte indenfor 48 timer.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.

Kaffelyst

Fra
København
- Dækker
Sjælland
og

Kaffelyst er sat i verden for at udfordre den dyre og "flade" københavner-latte. Vi har trukket prisen i bund samtidig med at vi har skruet op for kvaliteten. Det betyder, at du ved et besøg hos/fra Kaffelyst får både en af de billigste to-go kaffer i København samtidig med, at både bønne og mælk er økologisk og fairtrade, kopperne bionedbrydelige og lågene lavet af genbrugsplast - og så bliver kaffen selvfølgelig altid serveret af en af vores smilende (og uddannede) barista'er.


Udover at servere kaffe på Københavns gader med vores studiebøger under armen tager vi også jævnligt ud til både private -og firmaarrangementer. Her står vi for hele pakken og kan desuden hjælpe med servering til konfirmationer, bryllupper eller lignende før eller efter kaffe serveringen. Det eneste du og dine gæster skal sørge for er at have kaffelyst!


Om vores kaffe

Hos Kaffelyst samarbejder vi med firmaet Ønsk, der ligesom Kaffelyst er startet af to ildsjæle, der brænder for god kaffe. Ønsk sælger bæredygtig kaffe og startede med overbevisningen om, at der bliver solgt for meget kaffe i dag, som forbrugeren ikke aner, hvor kommer fra. Ønsks kaffe er opkaldt efter deres kaffebønder, og deres historier bliver fortalt gennem og over den søde duft af kaffe.


Hos Kaffelyst bruger vi bønnen ved navn "Cafe de Alturas", der oversat betyder kaffe fra højderne, da de er produceret i de nicaraguanske bjerge. Bønnerne rummer en trolig dyb og sødmefuld kaffesmag med noter af mørk chokolade og fede hasselnødder. Og vi glæder os allerede til at servere den for jer!


Vores historie

Tilbage i februar måned 2021 besluttede to veninder sig for at kaste os ud i et eventyr. Vi var trætte af de konstant stigende kaffepriser i Københavnsområdet og havde som så mange andre kaffe-elskende studerende erstattet kaffen i vores to-go kopper under vores mange gåture i corona-nedlukningen med hjemmebrygget instant kaffe i stedet for caféernes barista kaffe. Selvom det var kedeligt, syntes vi ikke, vi kunne retfærdiggøre at betale 45kr for en kop kaffe på SU-budget.

Men hvorfor ikke tage sagen i egen hånd og gøre noget ved baristakaffe-industrien selv - både prisen og kvaliteten? Hvad afholdte os fra selv at servere den kop kaffe, som vi selv elskede, men ikke længere havde råd til at købe? Det var vel ikke anderledes end med så meget andet i livet, der er nyt og uforudsigeligt: MOD og VILJE.

Det varede ikke længe før vi havde besluttet os for at kaste os ud i det og startede virksomheden KaffeLyst I/S. Et firma, der i den grad understøtter bæredygtig udvikling i kaffeindustrien - både bønner, mælk, kopper og låg er produceret på den bedst mulige vis, med ordentlige vilkår for bønderne, køer der går på græs og låg, der er lavet af 100% genbrugsplast. Alt sammen flettet sammen til en lækker kop kaffe, der trods kvaliteten er en af Københavns billigeste samtidig med, at den selvfølgelig altid bliver serveret med et smil.

Spol et halvt år frem i tiden, og vi er nu et kendt ansigt på Københavns gader. Vi har serveret utallige kop kaffer for forbipasserende, DHL-løbere, X-factor-deltagere, fødselsdagsfester, bryllupsfester med videre og selvfølgelig vores medstuderende, som nu kan nyde en god kop kaffe til en god pris med god samvittighed!

Kaffesortiment

Café Latte
Café Latte
Chai Latte
Chai Latte
Americano
Americano
Cappuccino
Cappuccino
Cortado
Cortado
Espresso
Espresso
Flat White
Flat White
Iskaffe
Iskaffe
Macchiato
Macchiato
Te
Te
Varm kakao
Varm kakao

Følger med

No items found.

Tilbyder mobil kaffebar i form af

Barista service
Barista service
Kaffebar
Kaffebar
Kaffeknallert
Kaffeknallert

Lej mobil kaffebar fra

Kaffelyst

med barista – Book til dit arrangement

Indhent tilbud
Fra
1500
kr. pr. time
Plus evt. transportomkostninger.
Indhent tilbud
Indhent tilbud for at få en præcis pris til dit arrangement.