Mobil kaffebar med barista til bryllup

Leder du efter en mobil kaffebar med barista til bryllup, så kan du finde det på Mobilkaffebar.dk. Her på siden har vi samlet forskellige udbydere og deres referencer med bryllup, så du kan blive inspireret.

B-coffee

Barista med kaffedisk til bryllup

Vi havde fornøjelsen at servere 2 timer til Julie og Mathias’ bryllup. En kærlighedsfest fra start til slut.

Alt skulle bare spille. Sammen med brudeparret brugte vi månederne inden til at udvælge præcis den kaffe, der matchede bryllupskagen- så det hele kunne gå op i en højere enhed.

Brylluppet var i august, så meget af dagen blev brugt ude, hvor vi også serverede kaffen. Stemningen, stedet og vejret løftede bare hele dagen, og alt gik som brudeparret gerne ville have. En helt særlig dag.

Udtalelse fra kunden

"Helt igennem lækkert. Brians kærlighed til kaffen, brygningen og serveringen
lander lige ned i hver eneste kop, hvilket jeg er helt overbevist om, at man kan
smage. Sublim kaffe med et charmerende glimt i øjet"

- Brudeparret

Antal gæster
50-60
Servering i
2 timer
Ca. pris
3.500 kr.
Book B-Coffee til dit bryllup

Disse typer af mobil kaffebar kan du booke til dit bryllup

barista service til bryllup
Barista service til bryllup
Se oversigt over barista servicer
kaffecykel til bryllup
Kaffecykel til bryllup
Se oversigt over kaffecykler
kaffeknallert til bryllup
Kaffeknallert til bryllup
Se oversigt over kaffeknallerter
kaffedisk til bryllup
Kaffedisk til bryllup
Se oversigt over kaffediske
kaffevogn til bryllup
Kaffevogn til bryllup
Se oversigt over kaffevogne

Mobil kaffebar er perfekt forkælelse til bryllup

Brylluppet er den helt store fest. Det er her der er lagt op til forkælelse og kærlighed. Og hvis du vil forkæle dig selv og dine gæster, så er en mobil kaffebar perfekt til dette. Hver kop er håndbrygget af baristaen med kærlighed, og de fløjlsbløde cappuccinoer og café latte er sand forkælelse.

Søger du inspiration til dit bryllup?

Der findes mange gode idéer og inspiration til hvad man kan arrangere til sit bryllup. Her er en barista til dit bryllup én af de idéer som vi synes skiller sig ud fra mængden. Grunden til at vi synes den skiller sig lidt ud, er at det passer perfekt til en del af bryllupsdagen, hvor gæsterne hygger sig, uden at der er gået helt fest i den endnu.

Servering af kaffe ude foran kirken

Book en mobil kaffebar i form af en kaffeknallert, til at stå klar til at servere lækker kaffe lige udenfor kirken, når vielsen har været afholdt. Det overrasker med sikkerhed din bryllupsgæster positivt og giver dem et samlingspunkt hvor de kan stå og hygge og lære hinanden bedre at kende.

Der vil være noget for enhver gæst, da baristaen ofte kan servere café latte, the, varm chokolade, chai latté, alm. filterkaffe, osv.

Barista står klar der hvor I holder bryllupsreception

Når I ankommer til jeres lokation for bryllupsreceptionen, kan I også booke så der står en barista klar med sin mobile kaffebar. Det kan enten være indendørs hvis I booker barista service eller en kaffedisk. Nogen steder kan en kaffecykel eller en kaffeknallert også komme indendørs. Men hvis vejret er godt, er det oplagt med udeservering af lækre kaffedrikke. Det er ofte kaffeknallert og kaffevogne der er oplagte til udeservering, da de kan have et lille stykke overdækket, hvis der skulle komme en lille regnbyge forbi.