Kaffevogn - Lej en kaffevogn med barista til dit arrangement

Leder du efter en kaffevogn til dit arrangement, så har du her en oversigt over kaffevogne i Danmark.

Lej en kaffevogn med barista

Hos Mobilkaffebar.dk kan du finde en oversigt over alle de udbydere i Danmark, hvor du kan leje en kaffevogn med barista. En kaffevogn er ofte små biler, varevogne, eller andre ombyggede køretøjer, hvor en barista kan servere håndbrygget kaffe fra. Leder du efter en kaffeknallert, kan du finde og leje kaffeknallerter her

Fordele ved en at leje en kaffevogn

Når du skal vælge hvilken type mobil kaffebar du skal leje til dit arrangement, er det godt at vide hvilke fodele og ulemper der er ved de forskellige typer. Her er fordele og ulemper ved en kaffevogn:

Lej kaffevogn til arrangement

Er du på udkig efter en kaffevogn til dit arrangement, så kan du hurtigt og let finde de forskellige udbydere i Danmark, se billeder af dem ude til forskellige arrangementer, og så vurdere hvilken kaffevogn du synes vil passe bedst ind til dit arrangement.

Det skal nemlig være let for dig at sammenligne kaffevogne, på tværs af udseende, sortiment, tilvalgsmuligheder, pris, m.m. Dette er noget vi løbende arbejder på at få strømlinet, så du hurtigt og let kan træffe et valg og få booket en kaffevogn til dit arrangement.

Kaffevogn med branding

Husk at mange kaffevogne kan tilpasses med anden skiltning, folie på kaffevognen, eller lignende, der kan få den til at matche bedre med dit arrangement, eller med din egen branding. Og når vi snakker branding, så kan det være noget så simpelt som at farvekoordinere kaffevognen med et farvetema til dit bryllup, eller dit firmas farve. Alt dette kan du aftale, når du booker kaffevognen.

Leje kaffevogn pris - Hvad koster det?

Ofte ser vi at prisen er timebaseret. Her vil et pejlemærke være at 2 timer koster ca. 3.500 kr. Prisen for at leje en kaffevogn med barista er dog forskellig fra kaffevogn til kaffevogn og afhænger af mange faktorerer.

Afstand til arrangment

Når du lejer en kaffevogn, skal du være opmærksom på hvor de har hjemme. Hvis du bor i Aalborg, vil det være billigst for dig at finde en kaffevogn i Aalborg. Den enkelte kaffevogn vil nemlig oftest tage betaling for transport til arrangementet. Dette er ofte en fast pris, aftalt på forhånd ud fra hvor langt der er til jeres arrangement.

Antal timer

Når du lejer en kaffevogn til dit arrangement, har du nok allerede en idé om hvor længe der skal serveres kaffe. De fleste tager betaling pr. time. Her vil den første time altid være den dyreste, da der er inkluderet nogle startomkostninger i den første time. Ofte er de efterfølgende timer så billigere.

Antal personer til arrangementet

Når du lejer en kaffevogn med barista, vil du ofte skulle informere om hvor mange gæster du forventer til dit arrangement. Det giver nemlig baristaen en idé om hvor meget kaffe, mælk, kopper, osv der skal med, for at man ikke løber tør. Dette vil sammen med de andre parametre kunne have en indflydelse på prisen.

Specielle ønsker til baristaen og kaffevognen

Hvis du har specielle ønsker til udsmykning eller branding på kaffevognen vil dette kunne aftales med baristaen. Det kan også være specielle ønsker til drikkevarer eller søde sager der skal serveres sammen med kaffen. Det kan være med til at gøre dit arrangement helt specielt og skræddersyet. Så prøv altid at hør baristaen af, hvad der kan lade sig gøre. Så kan de oplyse dig, hvor meget det koster ekstra for at imødekomme dine ønsker.