Mobil kaffebar med barista til messe og messestand

Leder du efter en mobil kaffebar med barista til messe eller til din enkelte messestand, så kan du finde det på Mobilkaffebar.dk. Her på siden har vi samlet forskellige udbydere og deres referencer med kaffe til messe, så du kan blive inspireret.

Disse typer af mobil kaffebar kan du booke til messer

barista service til messe og messestande
Barista service til messe
Se oversigt over barista servicer
kaffecykel til messe og messestande
Kaffecykel til messe
Se oversigt over kaffecykler
kaffeknallert til messe og messestande
Kaffeknallert til messe
Se oversigt over kaffeknallerter
kaffedisk til messe og messestande
Kaffedisk til messe
Se oversigt over kaffediske
kaffevogn til messe og messestande
Kaffevogn til messe
Se oversigt over kaffevogne

Sælg mere med en mobil kaffebar ved din messestand

Hvis du vil lokke flere potentielle kunder ind til din messestand, så er en mobil kaffebar til din messestand et rigtig godt trick til dette. Alle vil gerne have en lækker håndbrygget kaffe, brygget af en professionel barista. Det vil helt naturligt skabe opmærksomhed til din messestand, som vil skabe en lille kø af mennesker. Det er potentielle kunder dig og dine kollegaer kan bearbejde, imens de alligevel står og venter. Når de så har fået kaffen, er de også lidt mere tilbøjelige til at blive hængende.

Servering af kaffe ved din messestand tiltrækker mennesker

Som du nok ved, så tiltrækker mennesker flere mennesker. Når folk stimler sammen ved din messestand, så bliver forbipasserende også nysgerrig på hvad der er interessant herovre. Du har nok prøvet at gå forbi forskellige restauranter og se hvor man skulle ind og spise. De steder der er helt tomme, vil man ikke gå ind til. De steder der har mange mennesker drager helt automatisk en, da det så må være godt det de har derinde. Det er alle pengene værd til en professionel barista med mobil kaffebar.

Book en mobil kaffebar til din messestand og skil dig ud

En lille historie fra en af vores udbydere. De var booket til at stå på en messestand for en malervirksomhed. Det at de havde en mobil kaffebar til messen var ikke kun med til at de tiltrak ekstra mange potentielle kunder, og at besøgende på standen havde en rigtig god oplevelse. For hvem kan ikke lide en gratis kop kaffe? Det gjorde også at den malervirksomhed vandt 'årets messestand' over langt større virksomheders messestande. Hvilket gjorde at de vandt en gratis stand til næste år. Til en værdi der langt overstiger det som det havde kostet dem at booke en mobil kaffebar til deres messe.

Populær messestand + Mobil kaffebar = Lav koppris

Som vi har skrevet om, så bliver din messestand nærmest automatisk populær, hvis du har en mobil kaffebar til at servere kaffe. Når der så er run på, så får baristaen travlt og serverer nu mange kopper kaffe. Hvis baristaen serverer mellem 80-120 kopper kaffe i timen, så ser du på en koppris på langt under det som man normalt betaler for en kop kaffe hos en almindelig kaffebar. Det er også værd at tage med i sine overvejelser, når man skal booke en mobil kaffebar til messe.