Indhent tilbud fra

SPAS

Fortæl os lidt om arrangementet, for at vi kan give dig det bedste og mest præcise tilbud.

Nu mangler vi bare lidt kontaktoplysninger, for at kunne sende et tilbud.

Tusind tak
Vi tager kontakt til baristaen, som vil vende tilbage med et tilbud. Det sker ofte indenfor 48 timer.
This error is showing because you guys consumed my entire monthly free submissions.

SPAS

Fra
København
- Dækker
Sjælland
og

Velkommen til Spas is og kaffe!

Vi er 4 unge drenge, der har kastet os ud i et helt fantastisk eventyr. Vi forstår, at der er mange muligheder derude, men lad os fortælle jer, hvorfor vi skiller os ud.


Først og fremmest er vi, som sagt, et ungt team, bestående af fire passionerede 20-årige drenge, der har besluttet sig for at sætte økologi, bæredygtighed og god service i højsædet.  

Vores passion afspejles i vores produkter, da vores kaffe er af den højeste kvalitet. Vi er så heldig at vi samarbejder med det lokale risteri i Helsingør, Strandvejsristeriet, der leverer friskristet økologisk kaffe til os. Kaffen er ristet mellemmørk, hvilket betyder det en kaffe med smag, både de rutinerede og ikke rutinerede kaffedrikkere kan sætte pris på.

Vores rist hedder Espresso secondo, og er en økologisk sød og fyldig kaffe til espresso med raffineret eftersmag og elegante noter af chokolade og tørret frugt. En blanding, der formodes at være frisk, blød og intens på samme tid.

Et bud på den perfekte espresso udviklet til at være frisk, robust og blød på samme tid.


Vores kaffe bliver serveret med økologisk mælk eller havredrik og altid i en bionedbrydelig kop, med et låg lavet af genbrugsplast som tilvalg.


Vi i Spas bestræber os på at give jer den bedst mulige oplevelse, fra det øjeblik vi kommer i kontakt. Vi er altid klar til at byde jer velkommen med et smil og hjælpe jer med at vælge den perfekte kaffe til jeres smag. Vi ønsker at skabe et forhold til vores kunder og gøre, så der kan være et fremtidigt samarbejde. Vi er fleksible og kommer til jer og sørger for, at I får den perfekte kop kaffe, uanset om det er til kontoret, en privatfest eller til sportsbegivenhed. Vi skaber en hyggelig og indbydende atmosfære, hvor I ikke skal tænke på andet end at nyde vores lækre økologiske kaffe.


Kort sagt, gør vi alt vi kan for at sørge for, at I får økologi, kvalitet, fleksibilitet, bæredygtighed og en enestående oplevelse. Vi er her for at servere jer den bedste kop kaffe, og vi ser frem til at møde jer.

Kaffesortiment

Café Latte
Café Latte
Americano
Americano
Cappuccino
Cappuccino
Cortado
Cortado
Chai Latte
Chai Latte
Espresso
Espresso
Filterkaffe
Filterkaffe
Iskaffe
Iskaffe
Flat White
Flat White
Te
Te
Varm kakao
Varm kakao
Macchiato
Macchiato

Følger med

Økologisk mælk
Økologisk mælk
Økologisk kaffe
Økologisk kaffe
Laktosefri muligheder
Laktosefri muligheder

Tilbyder mobil kaffebar i form af

Kaffeknallert
Kaffeknallert

Lej mobil kaffebar fra

SPAS

med barista – Book til dit arrangement

Indhent tilbud
Fra
2000
kr. pr. time
Plus evt. transportomkostninger.
Indhent tilbud
Indhent tilbud for at få en præcis pris til dit arrangement.